FEM rijopleiding

FEM-rijopleiding de ideale rijopleiding voor vrouwen

Ik geef al jaren autorijles. Vroeger stond ik al bekend als een geduldige instructeur. Maar alleen met geduld kun je niet altijd iemand helpen. Om dat probleem op te lossen had ik een opleiding voor RIS-instructeur gedaan. Maar dat werkte niet omdat dat slechts een ander jasje is van de reeds bestaande opleidingsmethode en liep ik nog steeds tegen dezelfde problemen aan. Dus liep ik als instructeur klem en kon veel mensen niet helpen. Ergens kwam ik een artikel tegen van Jan Voerman en de FEM-rijopleiding. Dat bleek een schot in de roos. Daarmee kreeg ik als instructeur het gereedschap om leerlingen verder te helpen op een leuke niet zweverige en hele concrete manier. Inmiddels geef ik al een aantal jaren de FEM-rijopleiding met goede resultaten, en het belangrijkste is dat de leerlingen heel enthousiast zijn en goed leren autorijden. Ook dat je altijd verder komt waar het bijna niemand meer lukt. Ik probeer je goed te leren autorijden en niet alleen examen doen!

Moet je een rijles probleem hebben om de FEM-rijopleiding te kunnen doen? Nee! De FEM-rijopleiding is een ideale rijopleiding voor vrouwen omdat er heel veel aandacht wordt besteed aan allerlei ruimtelijke zaken en begrippen. Zodat je het autorijden goed begrijpt en aanvoelt. Eigenlijk zitten de meeste dingen waar primair rijangstigen en leerlingen met rijlesproblemen inclusief faalangst tegenaan lopen, hier naadloos in verweven. Met de FEM-rijopleiding ga je op een andere manier tegen het autorijden aankijken, het geeft echt handvaten. En met deze unieke methode ga je zien hoe autorijden eigenlijk werkt. Ik wil hier graag samen met  jou aan werken om zo goed mogelijke resultaten te behalen.

Waar lopen veel leerlingen dan tegen aan?

Vaak zijn er leerlingen naar mij toegekomen die dachten dat ze nooit zouden kunnen leren autorijden. Sommigen dachten dat ze iets mankeerden, zijn naar een psycholoog geweest of hebben EMDR geprobeerd of hypnoserijles. Maar dit werkte dan dus niet omdat de oorzaak niet wordt aangepakt.  Achteraf blijkt dan dat ze nooit hebben begrepen hoe autorijden werkt. Deze problemen waar vooral vrouwelijke leerlingen in hun rijopleiding tegenop lopen als gevolg van slecht aangepaste instructie aan hun vrouwelijke aard en/of hogere intelligentie, o.a. leidend tot toenemende aversie tegen het lessen, faalangst, examenangst en/of rijangst.

De praktische hulp bied ik aan met de FEM-rijopleiding: een FEM-diagnose-adviesrit en eventueel vervolg van hun opleiding of losse trainingen. Ook is er een specifieke aanpak bij concentratieproblemen, autisme, andere angstproblematiek ect..

Een vastgelopen rijopleiding, bijvoorbeeld door invoegangst, gebrek aan overzicht in situaties met veel rijstroken, verkrampte bochten: dat zijn slechts een paar voorbeelden van veel voorkomende problemen waarbij ik jou de hulp geef waaraan je werkelijk wat hebt.

Wil je nog veel meer over de achtergronden van de FEM weten?

KLIK DAN HIER! http://www.femrijopleiding.nl

Inschrijven FEM kennismakingsles voor leerling met minder dan ongeveer 15 rijlessen.

Inschrijven voor een uitgebreide FEM-diagnose-adviesrit: voor het geval dat je al elders veel gelest hebt en dat niet lekker loopt.