ZZP instructeur C- en CE

Inzetbaar voor rijscholen

Ik ben Arjen, een zelfstandig instructeur met ruime ervaring in het geven van C- en CE rijlessen. Mijn passie en expertise liggen in het opleiden van aspirant-vrachtwagen- en vrachtwagen met aanhanger bestuurders, en ik ben enthousiast om mijn vaardigheden en kennis in te zetten om uw rijschool te ondersteunen.

Wat ik te bieden heb:

  1. Professionele rijopleiding: Als gecertificeerd instructeur bied ik professionele en kwalitatieve rijlessen die voldoen aan de geldende eisen en normen.
  2. Individuele aandacht: Ik geloof in het belang van persoonlijke aandacht voor elke leerling. Mijn lessen zijn afgestemd op de behoeften en het leertempo van elke cursist.
  3. Flexibiliteit: Als ZZP-instructeur ben ik flexibel in mijn beschikbaarheid en kan ik aan de planning van uw rijschool voldoen.
  4. Uitstekende slagingspercentages: Mijn focus ligt op het opleiden van competente, veilige bestuurders, wat resulteert in hoge slagingspercentages.
  5. Lange-termijn samenwerking: Ik ben geïnteresseerd in het opbouwen van een langdurige samenwerking met uw rijschool en het bijdragen aan uw succes.

Als ZZP-instructeur ben ik in staat om bij te dragen aan de groei en het succes van uw rijschool door betrouwbare en hoogwaardige opleidingen te verzorgen. Laten we samenwerken om uw leerlingen te helpen bij het behalen van hun C- en CE-rijbewijs en de weg op te gaan met vertrouwen.

Graag bespreek ik de mogelijkheden voor samenwerking en beantwoord ik eventuele vragen die u heeft. Neem gerust contact met me op via de contactpagina.