Tussentijdse toets

Tussentijdse toets (TTT)

De tussentijdse toets is een proefexamen wat wordt afgenomen op ongeveer ¾ van de opleiding. Dit proefexamen wordt afgenomen alsof het je echte praktijkexamen is. Het proefexamen wordt dan ook afgenomen door iemand van het CBR. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op je rijvaardigheid en zelfstandigheid. Alle examenonderdelen worden onder de loep genomen. Je wordt beoordeeld op de officiële exameneisen. Doordat je tussentijdse toets verloopt als een gewoon examen weet je wat je kunt verwachten.  Hierdoor zal je veel minder zenuwachtig zijn voor het officiële praktijkexamen.

Bijzondere verrichtingen

Tijdens de tussentijdse toets zullen ook de bijzondere manoeuvres aan bod komen. Doe je deze allemaal goed krijg je hiervoor een vrijstelling. Dit betekend dat je deze dus niet hoeft te doen tijdens je officiële examen. Ik zit tijdens de tussentijdse toets ook in de auto. Ik zal na afloop van de toets te horen krijgen wat jij nog kunt verbeteren voor je officiële praktijkexamen. Voor een tussentijdse toets moet je wel in het bezit zijn van je theorie.

De tussentijdse toets is bedoeld voor kandidaten die examen gaan doen in de categorieën B (personenauto), BE (personenauto met aanhanger) en AVD (verkeersdeelneming voor de motor). Ik raad je altijd aan een tussentijdse toets te doen want hierdoor is er een grotere slagingskans. Dit wordt ook door het CBR bevestigd. Wanneer jij aangeeft een tussentijdse toets te willen doen zal ik dit voor je regelen. De tarieven van een tussentijdse toets kun je vinden onder het kopje tarieven op mijn website. Verdere informatie over de tussentijdse toets vind je in de brochure hierboven.

Je krijgt tijdelijk een leuke korting als je de Tussentijdse Toets of deeltoets 3 voor de RIS, in Amsterdam afneemt.

Vanwege de enorme toeloop aan leerlingen en de lange wachttijden bij het CBR komt er vanaf januari 2021 weer ruimte in de agenda.

Kennismakingslessen kunnen wel dit jaar gedaan worden.

error: Inhoud wordt beschermd!