Automaat

Lessen in een Automaat

laatste iphone foto,s 334Degene die in een automaat willen lessen zijn bij mij ook aan het juiste adres. De lesauto is een milieu bewuste Toyota Yaris Hybride. Bij de automaat hoef je alleen je rechterbeen te gebruiken, om gas te geven en om te remmen. Ook heb je constant twee handen aan het stuur. Het verschil met een schakelauto is dat je dan ook je linkerbeen gebruikt wordt en tevens ook zeer regelmatig je rechterarm om je auto in een andere versnelling te zetten. Het voordeel van een automaat is je dus dat je eigenlijk alleen maar hoeft te concentreren op het rijden want de auto, die rijdt vanzelf! Het enige nadeel is wel dat je met een automaat rijbewijs in Nederland niet in een schakelauto mag rijden, je krijgt namelijk op de achterkant van je rijbewijs een codering dat het om een automaat rijbewijs gaat. Voor het schakelrijbewijs moet opnieuw een praktijkexamen worden afgelegd, geen theorie examen.

Informatie aanvragen

Heb je een vraag over het lessen in een automaat? Wil je meer weten over mij? Neem dan gerust contact met me op via onderstaand formulier. Ik sta je altijd graag te woord en geef je vrijblijvend advies op al je vragen en wensen.

Vanaf 2020 is het mogelijk om de rijopleiding in een echte elektrische auto te doen, dat kan een volledige rijopleiding zijn of een deel van de rijopleiding. Sleutelwoorden: klimaat neutraal, ADAC verkeerstrainingen, leren opladen, route plannen, voorbereidt op de toekomst, verkeerstrainingen, automaat rijbewijs.

Moeilijk lerende leerling: Eerst leren autorijden in de elektrische lesauto en daarna leren schakelen zal de lesduur verminderen en het rijplezier verhogen.

Een moment geduld aub.

Vanwege een grote toeloop aan ( schakel) leerlingen is er een tijdelijke leerling stop.

Voor de elektrische auto ( automaat) is de wachtlijst tot september 2019.

Het is wel mogelijk om in september te starten in de elektrische auto en later naar de schakelauto te wisselen.

error: Inhoud wordt beschermd!